Спасителният план за зъболекарството на торите няма да направи нищо,

...
Спасителният план за зъболекарството на торите няма да направи нищо,
Коментари Харесай

Зъболекарите предупреждават, че „спасителният план“ няма да успее да сложи край на кризата, тъй като 60 000 души подписаха нашата петиция

Спасителният проект за зъболекарството на торите няма да направи нищо, с цел да даде повече зъболекари на NHS, беше казано на държавното управление.

Зъболекарите се подредиха на опашка, с цел да взривят проекта за „ залепващ гипс “, защото министърът на опазването на здравето Виктория Аткинс отхвърли да изключи дали това в действителност ще значи повече бюджетни съкращения. Съкращенията на финансирането доведоха до отлив на зъболекари, които стават частни на фона на срив в достъпа до грижи на NHS.

Това се случва откакто съвсем 60 000 подписаха петиция, която стартирахме с Британската дентална асоциация на уеб страницата 38 Degrees, призоваваща на министър-председателя да избави стоматологията на NHS.

Съгласно дълго отлагания проект минималната сума, плащана на зъболекарите за лекуване на NHS, ще нарасне от £23 на £28 за дребна част от практиките, получаващи под тази ставка. Експертите обаче споделиха, че това не трансформира контракта на NHS, което води до дейно ограничение на пациентите, които зъб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР