Спасителните екипи в северозападна Турция работят за изваждането на екипажа

...
Спасителните екипи в северозападна Турция работят за изваждането на екипажа
Коментари Харесай

Товарен кораб потъна край Северозападна Турция, издирват се 6-ма членове на екипажа

Спасителните екипи в северозападна Турция работят за изваждането на екипажа на потопен товарен транспортен съд в Мраморно море , сподели в четвъртък. почитан локален чиновник пред Анадолската организация (АА).

" Полагат се интензивни старания за спасяването на екипажа от шестима души, за които се счита, че са турски жители, на кораба, който пое вода и потъна ", сподели Махмут Демирташ, губернатор на Бурса, провинция на южния бряг на морето, покрай мястото, където 69-метровият BATUHAN A потъна.

Демиртас сподели, че два крайбрежни екипа за сигурност , дружно с трета група от региона на Бандирма в провинция Баликесир, също ситуиран на южния бряг на Мраморно море, са били изпратени да се причислят към избавителната интервенция югозападно от остров Имрали.

Спешно са изпратени и избавителни моторни лодки към мястото, се споделя в изказване на Генералната дирекция за крайбрежна сигурност на страната.

Демиртас добави, че вълните в региона, където корабът е потопен, са достигнали височини от 3 метра , добавяйки, че избавителните старания се координират от командването на бреговата защита на квартал Муданя в Бруса.
 Свлачище затрупа миньори в златна мина в Турция
Свлачище затрупа миньори в златна мина в Турция

Девет души са в неизвестност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР