Спасителните екипи в Иран откриха катастрофиралия хеликоптер, който превозваше иранския

...
Спасителните екипи в Иран откриха катастрофиралия хеликоптер, който превозваше иранския
Коментари Харесай

Катастрофа с хеликоптер на президента на Иран: Спасителите стигат до мястото на катастрофата, но не могат да намерят тялото на изчезналия лидер

Спасителните екипи в Иран откриха авариралия хеликоптер, който превозваше иранския президент и се счита, че е паднал при неприятни метеорологични условия с гъста мъгла.

Докладите споделят, че тялото на изчезналия водач не е открито. Иранските държавни медии излъчиха в неделя фрагменти от избавителни екипи, които търсят хеликоптер, пренасящ президента Ебрахим Раиси, външния министър на страната и други публични лица, явно се разруши в планинските северозападни елементи на Иран.

Хеликоптерът е открит след огромна издирвателна задача, часове след първите известия за случая, съгласно иранските държавни медии. Но към момента няма детайлности за това къде е бил открит или дали има оживели.

Раиси пътуваше в провинция Източен Азербайджан на Иран. Държавната телевизия заяви, че това, което назова „ твърдо кацане “, е станало покрай Джолфа, град на границата с нацията Азербайджан, на към 600 километра (375 мили) северозападно от иранската столица Техеран. По-късно държавнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР