Спасителните екипи се натъкнаха на неочаквано забавяне в четвъртък, след

...
Спасителните екипи се натъкнаха на неочаквано забавяне в четвъртък, след
Коментари Харесай

Спасителна операция в тунел в Индия: Екипите са изправени пред 17-часова мисия, за да достигнат до 41 работници, блокирани в продължение на 11 дни

Спасителните екипи се натъкнаха на ненадейно закъснение в четвъртък, откакто минаха през 45 м (150 фута) парчета, когато откриха арка от решетъчна стоманена греда което лиши шест часа за рязане и унищожаване.

Бивш консултант в кабинета на министър-председателя Бхаскар Кхулбе, който работи по задачата, сподели, че може да отнеме 12-14 часа, с цел да стигне до мъжете. < /p>

След това ще са нужни още два до три часа, с цел да се съберат служащите и да се изведат мъжете благодарение на Националните сили за реагиране при бедствия (NDRF).

Мъжете са в сигурност и имат достъп до О2, храна, вода и медикаменти, споделиха управляващите.

Но някои от мъжете са се разболели, страдат от тресчица, болки в тялото и раздразнителност, оставяйки обезпокоените фамилии и другари да се усещат разочаровани и ядосани закъсненията, с цел да ги освободят.

Тъгата на мама за хванатия служащ

Г-н Khulbe сподели пред кореспонденти: „ Нашето пресмятане все още е... почти 14 до 15 часа, в случай че не се случи нещо друго, и се надяваме, че ще бъдем можем да създадем това.

„ Трудно е да се планува с какви още трудности можем да се сблъскаме “, сподели той, добавяйки, че не се чакат огромни проблеми с изключение на друго железно затруднение или камък.

Изображение: Мъжете към този момент са блокирани в строящия се пътен тунел в Силкяра в продължение на 11 дни Снимка: AP Изображение: Спасителите, снимани на мястото в сряда, споделят, че може да отнеме до 17 часа, с цел да стигнат до хванатите мъже Снимка: AP

След като сондажът завърши, чиновниците възнамеряват да изпратят екипи през евакуационна тръба с носилки на колела, с цел да изведат блокираните мъже на безвредно място.

Тунелът се срути след свлачище в Утаракханд - район, известен измежду туристите.

Прочетете повече в Sky News:
Размяната сред Израел и Хамас на заложници против пандизчии и примирието в Газа се „ забави “
Двама починаха при детонация на моста Рейнбоу в Ниагарския водопад

Изображение: В ход е огромна избавителна интервенция за извеждане на служащите на безвредно място. Изображение: Строящият се пътен тунел се срути след свлачище в северния хималайски щат Утаракханд в Индия - регион, известен измежду туристите.

Тунелът се намира на поклонническия маршрут Char Dham - един от най-амбициозните планове на държавното управление на министър-председателя Нарендра Моди.

Тунелът има за цел да свърже четири основни индуски места за поклонение с 890 км (550 м) от двулентов път в план, струващ 1,5 милиарда $ (1,19 милиарда паунда).

Сега ще се организира инспекция на сигурността на 29 тунела, които сега се строят от Националния магистрален орган на Индия, заяви държавното управление в сряда.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР