Спасителните екипи подновиха издирването на шестима изчезнали, включително британския технологичен

...
Спасителните екипи подновиха издирването на шестима изчезнали, включително британския технологичен
Коментари Харесай

Продължава издирването на пътниците на потъналата яхта карай Сицилия

Спасителните екипи възобновиха издирването на шестима изчезнали, в това число английския софтуерен бизнесмен Майк Линч и щерка му , откакто и потъна в понеделник, като един човек е умрял, предава " Ройтерс ".

Плаващата под английски байрак " Байесян ", 56-метрова платноходка, пренасяща 22 души, беше закотвена тъкмо до пристанището на Портичело, когато беше ударена от мощната стихия.

Джонатан Блумър , ръководител на Morgan Stanley International и Крис Морвило , юрист в Clifford Chance, който представляваше Линч в дълготраен развой в Съединени американски щати, са измежду изчезналите.

Съпругите и на двамата мъже също са в неопределеност , сподели Салваторе Кочина, началник на Гражданската отбрана в Сицилия.

Специализирани водолази са достигнали яхтата в понеделник на дълбочина от към 50 метра, само че достъпът е бил стеснен заради предмети по пътя, споделиха от пожарната.

Петнадесет души са съумели да избягат , преди лодката да потъне, в това число брачната половинка на Линч, Анджела Бакарес, която притежаваше лодката, и едногодишно момиченце.

В понеделник избавителните екипи откриха тялото на готвача на борда на яхтата, разпознат като жителя на Антигуа и Барбуда Рикардо Томас.
 Тропическата стихия Ернесто се трансформира в вихър
Тропическата стихия Ернесто се трансформира в вихър

Властите издадоха предизвестие за естественото бедствие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР