Спасителна акция за издирване на изгубени в гората ловци приключи

...
Спасителна акция за издирване на изгубени в гората ловци приключи
Коментари Харесай

Двама мъже излязоха на лов в гората и цялата полиция се вдигна на крак, защото

Спасителна акция за търсене на изгубени в гората ловци завърши сполучливо, оповестиха от ОД на МВР-Шумен. Издирването е почнало след сигнал в пожарната към 21.44 часа нощес,  съобщава " 24 часа ".

Било е обявено, че двама ловци, които били на излет край село Бяла река, се изгубили в гората. Към мястото, разказано в сигнала са ориентирани екипи от районните противопожарни служби във Върбица и Шумен. Малко след 03:30 часа издирването било прекъснато поради гъста мъгла и пороен дъжд.

Спасяването траяло в ранните утринни часове. На помощ на спасителите се притекли ловци и горски чиновници. Тази заран е открита връзка с тях посредством мобилен телефон. Мъжете съобщили, че са живи и здрави. Дадени са им инструкции да не напущат мястото, на което са локализирани. Малко преди 10:30 часа през днешния ден до тях са стигнали избавителните екипи.

В положително общо положение са, ще им бъде осъществен медицински обзор. В акцията по спасяването са взели участие към 80 души, сред които ловци от дружинката на село Бяла река, горски чиновници и пожарникари.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР