Спасителите по време на издирвателната операция са открили една от

...
Спасителите по време на издирвателната операция са открили една от
Коментари Харесай

Намериха една от черните кутии на разбилия се в Китай самолет

Спасителите по време на издирвателната интервенция са разкрили една от черните кутии на пътническия аероплан " Боинг " 737 , който се разруши в Южен Китай, заяви организация Синхуа, представена от ТАСС.

Уточнява се още, че записващото устройство обаче е мощно развалено . От информацията не излиза наяве коя от двете черни кутии на самолета е открита. Едното устройство записва техническа информация от уредите на самолета, а другото - диалозите в пилотската кабина .

Черните кутии са по този начин проектирани и направени, че да могат да устоят на удар в повърхността, както и да останат неповредени на огромна дълбочина на морското дъно , като в същото време тези устройства излъчват в продължение на към месец радиосигнал ,което може да улесни тяхното намиране. Въпреки това при мощни удари под огромен ъгъл или съпроводени с пожа р е допустимо те да бъдат развалени или изцяло унищожени .

Припомняме, че в понеделник по време на полет сред градовете Кунмин и Гуахджоу, като, намиращи се на борда му. Екипажът не е подавал сигнал за паника и не е съобщавал за нищо неправилно преди машината да изгуби внезапно височина и да се разбие съвсем отвесно край град Вужоу , тъкмо когато е почнал плануваното намаляване за кацане в Гуанджоу.

The international public opinion was shaken by the plane crash that took place in China... No 123 passengers survived. The Boeing 737-800 belonging to China-based airline company China Eastern Airlines has started to be discussed again.
— Akıncı (@Aknc35624923)
Самолетът е нов - на към шест години и е от модела " Боинг " 737-800 " Ню Дженерейшън ", като същия ден е извършил още два полета, които са минали безаварийно . От самолетната компания оповестиха, че всички починали са китайски жители .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР