Спасителите от Baywatch“ намекнаха, че ще бъдат готови“ да се

...
Спасителите от Baywatch“ намекнаха, че ще бъдат готови“ да се
Коментари Харесай

Рестартирането на `Baywatch` изпраща оригинални спасители на лов за легендарни червени бански костюми 25 години по-късно: `Толкова емблематични`

Спасителите от „ Baywatch “ намекнаха, че ще „ бъдат подготвени “ да се облекат и да патрулират плажовете на Малибу още веднъж с рестартиране, публично в развой на работа от FOX Entertainment.

Дона Д'Ерико и Кармен Електра потеглиха на лов за алените бански костюми, които носеха в спасителя драма, до момента в който Никол Егерт извънредно сподели пред Fox News. Цифровите вести за възраждането на шоуто бяха „ вълнуващи “ за слушане.

„ Спасители на плажа “ беше излъчен за първи път през 1989 година и продължи десетилетие преди последния си епизод през 1999 година последван от два сезона на " Спасители на плажа: Хавай ". Шоуто се трансформира в най-гледания ефирен сериал в света, с приблизителна седмична публика от повече от 1,1 милиарда фенове в 142 страни през 1996 година, съгласно Книгата на върховете на Гинес.

Дейвид Хаселхоф също взе участие в спиноф сериал „ Baywatch Nights “, който се излъчваше от 1995-97 година, а поп-културният феномен завоюва пълнометражна кино адапт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР