Спасителите на живота в града - парамедици и спешни екипи

...
Спасителите на живота в града - парамедици и спешни екипи
Коментари Харесай

Служителите на линейките в Ню Йорк са в режим на паника заради такса за задръствания от $15

Спасителите на живота в града - парамедици и незабавни екипи - са в режим на цялостна суматоха поради противоречив проект, който ще ги принуди да заплащат такса за тапите от $15 единствено с цел да карат до работните си места в Манхатън.

Президент на профсъюза на служащите при незабавни случаи предизвестява, че проектът за таксуване на тапите, който би трябвало да влезе в действие най-скоро през май, ще затрудни наемането на чиновници на EMS в града и в последна сметка ще усили времето за реакция в някои от най-натоварените квартали на Голямата ябълка.

Повече от 400 чиновници на коли за спешна помощ са назначени в три станции за незабавна помощ на FDNY южно от 60-та улица в региона на ценообразуването на тапите, сподели Орен Барзилай, президент на синдиката Local 2507, представляващ парамедиците, незабавните медицински техници и пожарните инспектори.

Поради ниското възнаграждение и високите жилищни разноски в и към Ню Йорк, доста чиновници на EMS пътуват от домовете си през по-евтини покрайнини на Пе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР