Спасители в Турция успяха да извадят жена изпод руините на

...
Спасители в Турция успяха да извадят жена изпод руините на
Коментари Харесай

Седмица след трусовете: Спасители извадиха жена, оцеляла 175 часа под руините


Спасители в Турция съумяха да извадят жена отдолу под руините на срутена постройка в област Хатай. Според информацията дамата е останала 175 часа под руините след , предава Ройтерс.

От Организация на обединените нации оповестиха, че дейностите в съседката ни и в Сирия все по-вече ще се концентрират върху обезпечаването на заслон, храна и обществена поддръжка за засегнатите от земетресенията.

При посещаване в сирийския град Алепо заместник-генералният секретар на Организация на обединените нации Мартин Грифитс разяснява, че филантропичната помощ се придвижва от следените от държавните сили територии, към тези на бунтовниците, наранени от трусовете.

В турския град Газиантеп екипите съумяха да спасят котка от жилищна постройка. За задачата двама спасители влязоха в лопатата на екскаватор, с цел да вземат оставената котката от втория етаж на блок.



Много от постройките в засегнатите от земетресенията региони са компрометирани. Тъй като вторичните земетресения не престават доста от устоялите на земетресението здания остават празни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР