Спасители в Адана през цялата изминала вечер издирваха затрупана майка

...
Спасители в Адана през цялата изминала вечер издирваха затрупана майка
Коментари Харесай

Спасителите издирват под руините в Турция жена с три деца, блокът се срутил отгоре им

Спасители в Адана през цялата минала вечер издирваха затрупана майка с трите ѝ деца под руините на рухнал блок. Въпреки очакванията на спасителите, все още няма положителни вести.

Близките и на други затрупани хора чакаха с часове, надявайки се, че роднините им скоро ще бъдат извадени отдолу под разрушенията, споделя кореспондент на Българска национална телевизия, който е на мястото на нещастието.

Бащата на затрупаната жена с деца, който чака да ги види живи към този момент втори ден, описа пред екипа ни по какъв начин се е случила нещастието.

" Имам три деца. Дъщеря ми, която е затрупана, остана под руините с трите си деца. Завърши държавния университет в Сивас и беше учителка. След като се омъжи, отпътува за Германия и живя там близо 14 години, само че се върна, тъй като доста ѝ липсвахме. Нанесе се в блока, който се срути. В деня на земетресението излезли на открито, само че на децата им станало студено и се върнали за облекла. Точно до момента в който са били вътре се е случило второто земетресение и са били затрупани, тъй като не са могли да изоставен постройката ".

И сега продължава разчистването на останките от постройката, екипите съвсем са стигнали до основите. Навсякъде в Адана мирише на пушек от огньовете, които към този момент горят дни наред, с цел да могат хората, останали без домове, да се стоплят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР