Спасители на централния плаж в Бургас влязоха в ролята на

...
Спасители на централния плаж в Бургас влязоха в ролята на
Коментари Харесай

Спасители хванаха мъж, задигнал вещи на плажуващи в Бургас

Спасители на централния плаж в Бургас влязоха в ролята на служители на реда и заловиха апаш на безценен телефон, предава

Инцидентът се разигра в събота по обед. Крадецът употребявал напора от хора, с цел да открадне скъпата движимост, без да подозира обаче, че ще бъде хванат, а залавянето му даже ще бъде документирано във видео. 

По това време на бургаската брегова линия е имало близо 40 000 плажуващи. По думите на Катя Касабова, публицист от “Флагман ”, снимала видеото, централният плаж в Бургас е един от най-добре охраняемите плажове. 

Докато Касабова е била на плажа по длъжностен ангажимент, чува крясъци и става очевидец на гражданския арест.  Един от спасителите описа, че за кражбата му било обявено от различен негов сътрудник. “Аз пресрещнах крадеца и го помолих дружно да изчакаме полицията.

Той ме атакува с юмруци, при което хора от плажа и други сътрудници пристигнаха да оказват помощ ”, описа спасителят Даниел. Димитър е спасителят, съобщил за кражбата. “Видях един човек да тича с чанта, а зад него притежателят ѝ.

Съобщих по станцията за това, дадох изложение на индивида и отидох да оказа помощ на сътрудника ”, описа за случката младежът. Извършителят е арестуван. Той е прочут на полицията. Направил е цялостни признания.

По случая е формирано бързо произвеждане. Очаква се до края на седмицата мъжът да получи присъда. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР