Спасители на котки Започва в понеделник, 6 август, в 16:35

...
Спасители на котки Започва в понеделник, 6 август, в 16:35
Коментари Харесай

Природата нощем по Viasat Nature, Електричество и лед по Viasat Exploreж



Спасители на котки
Започва в понеделник, 6 август, в 16:35 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Kitten Rescuers

Поредицата, показана от Джо Бранд, следва най-голямата благотворителна организация за животни в света - Кралското общество за предварителна защита на жестокостта към животните, чиито експертите пътуват от град на град, с цел да спасят английските котки и котенца.
Едно от пет английски семейства има котка, само че за жалост не всяко от тях третира домашния си любим уместно.
Нашите котки се сблъскват с какви ли не проблеми - от катастрофи с коли до рак, от занемаряване до принуждение - и от организацията работят неуморно, с цел да ги защитят.
Мракът: Природата нощем
Започва в неделя, 19 август, в 18:50 ч.
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Dark: Nature`s Nighttime World

За хората мракът е заплашителен и парализиращ, той крие най-опасните и ужасяващи същества на Земята. Но мракът съдържа и най-големите неразкрити мистерии на природата. Повечето животни са дейни през нощта, само че те рядко са изучавани и снимани в мрака.
" Мракът: Природата нощем " следва екип от специалисти по дивата природа и специфични екипи от оператори с задача да разгадаят тези мистерии. Бродейки из джунглите и блатата на Южна Америка през нощта, екипът хвърля светлина върху невиждани до момента същества и техните невероятни дейности и предлага нова вероятност към дивия живот на планетата.
Кучето не е отговорно
Започва в събота, 25 август, в 17:10 ч.
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Don`t Blame The Dog

Уникална поредност, която провокира млади притежатели на кучета да поживеят в рискови условия по света. Експертите са съгласни, че държанието на кучетата зависи от стопаните им.
" Кучето не е отговорно " взема хора с неприятно отношение към домашния си любим - вариращи от жена, която употребява кученцето си като жив фешън аксесоар, до мъж, решен да трансформира своя приятел в нападателна машина, и ги отделя от кучетата им. Те се насочат към невероятни места, с цел да заживеят дружно с овчари в Австралия или с хора, които се пробват да предодвратят бракониерството на носорози в Южна Африка.
Младите притежатели научават по сложния метод, че животните са преди всичко, когато животът зависи от кучетата. Докато се борят да се оправят с сложните си нови отговорности, дали ще съумеят да преразгледат живота си и да станат по-добри стопани на личните си любимци?


Треска за нефрит
Започва във вторник, 7 август, в 22:45
Сезон: 4
Брой епизоди: 14 x 30 мин.
Оригинално заглавие: Jade Fever
Година: 2018

Тази година сезонът за семейство Бънс ще значи всичко или нищо - те преустановяват връзки с вложителите си и залагат личните си пари. Но когато Клаудия се насочва на 100-дневен сезон за нефрит, Майката Природа я връща вкъщи. Робин води екипа си до остаряла фамилна мина покрай дома, където се натъкват на гигантска находка.
След многочислени неуспехи и разочарования, Клаудия взема трагично решение - да се реалокира измежду сезона на отдалечено алпийско находище. С изтощен и разрушен екип Клаудия и Робин се състезават да намерят нефрит клас А преди зимата да постави завършек на сезона - и евентуално на бъдещето им.
Електричество и лед
Всеки петък в 22:45
Сезон: 1 Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Power & Ice

" Електричество и лед " наблюдава три компании в Аляска в свирепа конкуренция между тях, до момента в който се борят със смразяващи температури, опустошителни стихии и липса на видимост, с цел да снабдят с електричество хората, чиито живот зависи от него. Висококвалифицираните чиновници на " Аляска Лайн Билдърс ", " Електрик Пауър Конструктърс " и " Сити Електрик " се конкурират за рисковите за живота, само че извънредно добре платени длъжности, които могат да се намерят единствено в 49-ия щат. Тези мъже работят в свят, в който човек за индивида е звяр, само че това им дава заряд.
Коли против Америка
Започва в сряда, 15 август, в 22:45
Сезон: 1
Брой епизоди: 12 x 30 мин.
Оригинално заглавие: Car vs America
" Коли против Америка " се хвърля без каска в света на колите из цяла Америка. Двамата вманиачени по колите водещи - Майкъл Балабан и Рафаел Орлоув, се втурват в епично пътешестване със свирещи гуми от град на град.
Във всеки епизод момчетата посещават ново място, където одобряват бясно, шумно или рисково (понякога и трите!) предизвикателство и изследват модерната американска автомобилна просвета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР