Спасителен екип на пожарната в Шумен освободи мъж, затиснат от

...
Спасителен екип на пожарната в Шумен освободи мъж, затиснат от
Коментари Харесай

Пожарната и полицията в Шумен спасиха шофьор, прекарал близо денонощие затиснат в колата си

Спасителен екип на пожарната в Шумен освободи мъж, затиснат от кола, която се е преобърнала в дере, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за произшествието е получен на 16 август, към 23:07 часа - разтревожени близки на младия мъж съобщили, че минути преди този момент са разкрили автомобила, който карал, в дере по пътя от село Струйно в посока село Тервел.
25-годишният мъж е тежко потърпевш при злополуката. Той е прекарал към 17 часа в автомобила си, до момента в който бъде освободен от избавителни екипи.

По данни на водача злополуката станала през вчерашния ден към 6:00 ч. сутринта. Близките му алармирали, че той бил при негови другари, само че не се прибрал. Пътувал с лек автомобил „ Ауди А5 “, с непознати регистрационни номера.
Незабавно към мястото били ориентирани служители на реда и пожарникари. При огледа избавителният екип е открил, че лидерът е затиснат от преобърналата се по таван кола. За подпомагане дошъл и втори екип на пожарната, оповестяват от Dariknews.bg.

В резултат на подхванатите професионални дейности, мъжът бил освободен и превозен до болница за лекуване на откритите по тялото му фрактури.

На водача е взета кръвна проба и по случая се води следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР