Спасихме София от спасителите на София. Техническото решение, което приехме

...
Спасихме София от спасителите на София. Техническото решение, което приехме
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ГЕРБ остава опозиция в Столичния общински съвет

" Спасихме София от спасителите на София. Техническото решение, което приехме е за краткотраен ръководител. Разумът постоянно го е имало, само че там, където липсваше е в най-голямата политическа група. Хората, които завоюваха изборите, от ПП-ДБ и " Спаси София ", с вярата и обещанията да я спасят трябваше да намерят болшинство. Това не се случи. До преди 10 дни те държаха на един единствен претендент - Борис Бонев, който в никакъв случай не е желал поддръжката на ГЕРБ ", сподели зам.-председателят.

Той акцентира, че през днешния ден ПП-ДБ и " Спаси София " не са получили политическа поддръжка за ръководство. " Единственото решение, което подкрепихме бе техническото такова. Благодарение на поддръжката на ГЕРБ и господин Борисов ще поемем кръста на едно тежко решение, с цел да можем да продължим работа, тъй като в града се случват доста притеснителни неща ", изрично съобщи Георгиев.

" След три месеца напук, на пренебрежително отношение, на хора, които споделяха, че непременно би трябвало да е техен ръководител и няма да правят отстъпка при никакво състояние - два дни преди крайният период и опцията от нови избори, взехме значимото и нужното решение ", посочи той.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР