Спасиха две момиченца на една и пет годинки, държани гладни

...
Спасиха две момиченца на една и пет годинки, държани гладни
Коментари Харесай

Сестричките Диана и Аня ядоха стиропор и тапети, за да оцелеят в къща на ужасите СНИМКИ

Спасиха две момиченца на една и пет годинки, държани гладни и отглеждани в същинска "къща на ужасите " в Днипро, Украйна.

Децата били толкоз недохранени, че били принудени да ядат стиропор и тапети, написа Daily Mail.

Диана и Аня живеели в ужасяващи условия с майка си и гаджето ѝ.

25-годишната майка не била хранила децата с дни и те били принудени да ядат, каквото намерят. Сестрите били открити на 21 ноември, откакто обезпокоени съседи се обадили в полицията.

„ Жената и нейното гадже постоянно се караха между тях. Те непрекъснато викаха на децата и не се грижеха за тях. Момичетата постоянно бяха мръсни и изглеждаха извънредно. От жилището им непрекъснато идваше ужасяваща смрад ", споделя съседка пред локални медии.

Когато чиновниците влезнали в жилището, те били шокирани да видят отвратителната бедност, в която живеели двете дребни сестрички. „ Беше извънредно! Тоалетната в жилището въобще не работеше и фамилията използваше вместо това ваната. Тя беше покрита с пълен пласт нечистотия и на всички места имаше червеи ", споделя полицейски чиновник.


Момичетата спели в мръсни кревати и ядяли от немити съдове, като били принудени да играят в мръсотията на пода. "Вонята в стаите беше ужасяваща и беше мъчно да се диша ", споделят още шокираните служители на реда.

Диана и Аня били неотложно отведени от майката и настанени в болница, където били диагностицирани с тежко недохранване и въшки. "Тук, в болничното заведение, сестричките видяха за първи път детско гърне, с цел да вървят до тоалетна, и чисти спални облекла.Бяхме шокирани, когато видяхме по какъв начин се хвърлят на храната и ядат като невидели ", споделя доктор от болничното заведение.




Майката ще бъде съдена и ще ѝ бъдат отнети родителските права. Все още не е ясно каква ще бъде ориста на децата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР