Спасението е светът да се отърве от мисълта за коронавируса,

...
Спасението е светът да се отърве от мисълта за коронавируса,
Коментари Харесай

Борисов с принос в медицината: Коронавирусът минава със слънчице и бриз

Спасението е светът да се отърве от мисълта за ковид, разяснява министър председателят Бойко Борисов в неделя и даде да се разбере, че той и сътрудниците му от прилежащи страни ще " пропагандират " освен сигурността на туристическите пътувания, само че и лечителната им мощ против вируса.

" Утре съм поканил съм сръбския президент Александър Вучич да пристигна да види " Балкански поток ", по който цялото трасе към този момент се работи. Работи се и по Южния газов кулоар от Димитровград надолу за Гърция. След няколко дни ще пристигна гръцкият министър председател Кирякос Мицотакис. Целта ни е да покажем, че нашето море, че нашите планини сега, при този тренд на болестта, са безусловно безвредни. Даже да имам и аз принос в медицината – лечителни са за ковид – с хубавото слънчице, с морския бриз той минава. Така че да примамим да дойдат и сърби, гърци, румънци ", сподели Бойко Борисов при визитата в Бургаска област.

Борисов изрази разочарованието си, че плануваната през юни среща на водачите на Г-7 е отсрочена за септември след отхвърли на Ангела Меркел да участва персонално – това съгласно българския министър председател не било добър знак:

" Много се надявах Г -7 да се съберат, само че откакто канцлерът Меркел и президентът Макрон отхвърлиха, в случай че не са всички – няма да стане. Това, което последно разбрах, че и Тръмп е канцелирал срещата. Това не е прекрасен, не е оптимистичен знак. Ние се справихме добре със обстановката, виждате, че сме работили задоволително добре и не сме се забавили. Забелязвам го на бургаска територия. "

" Сега ние като се справихме добре със обстановката, в България няма признателност ", означи министър председателят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР