Спасение от страната на дядо Коледа може да дойде в

...
Спасение от страната на дядо Коледа може да дойде в
Коментари Харесай

Станислав Манолев: Надяваме се, че скоро ще намерим спонсор

Спасение от страната на дядо Коледа може да пристигна в Пирин. Вчера стана ясно, че мощна компания е показала интерес към " орлетата ". Собственикът й е с финландски паспорт. Окончателните диалози следва да се проведат. Това ще стане, откакто кметът на Благоевград Илко Стоянов се прибере от Италия, където е по каузи. Преди време от Пирин отрязаха мераците на сътрудника на Жорди Кайседо - Ернан Банато. Той искаше да стане притежател на клуба от името на американски консорциум, който бил благосъстоятелност на аржентински предприемачи.

Президентът на Пирин Станислав Манолев, показа пред " Мач Телеграф ", че предстоят значими диалози за бъдещето. Той разяснява и представянето на тима и успеха над Хебър с 2:1 вкъщи.

" Настроението след успеха над Хебър в тима е положително. Това е обикновено, тъй като тези три точки бяха доста значими за нас и за оцеляването на Пирин в Първа лига. Доволен съм, играем добре и побеждаваме. Надявам се напълно скоро да вземем още един мач и да затвърдим статута си в елита на България. Лицензът бе доста добра вест. Всичко върви в позитивна посока и се надяваме в близко време да намерим и спонсор, който да го е грижа за тима. Знаете, че Общината мъчно може да устоя клуба. Кметът се бори със зъби и нокти да дава заплати и награди. Засега се оправя, само че в бъдеще ще бъде мъчно и би трябвало да се откри поддръжка. Не мога да кажа какъв брой е забавянето на заплатите на играчите. Миналата седмица, доколкото знам, са получили заплати и награди, само че не съм наясно тъкмо какъв брой. Всички се стараят нещата да се случат ", стартира разяснява той.

" Играчите и треньорите се борят със зъби и нокти. Те демонстрират пирински дух! Затова би трябвало да ги приветстваме. Предстоят диалози с вложители, само че на този стадий няма нищо на масата и няма какво да се разяснява. Сега излизаме против Септември в София и срещата ще бъде доста сложна. Те са опрени до стената. Красимир Балъков е доста добър и умел треньор. Ще бъде в действителност доста мъчно, само че излизаме за победа и нека да я реализираме ", приключи Манолев.
 Унгарски исполин цака българските отбори за Чебрайлс Макрецкис
Унгарски исполин цака българските отбори за Чебрайлс Макрецкис

Халфът може да продължи кариерата си във Ференцварош
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР