Спас Василев от Кочериново каза, че съжалява, за това, че

...
Спас Василев от Кочериново каза, че съжалява, за това, че
Коментари Харесай

Адвокат Ценев: Спас от Кочериново искал да помага, не да...

Спас Василев от Кочериново сподели, че съжалява, за това, че е подвел някои хора. Той желал да им помогне. Това сподели пред Нова Тв арестуваният мъж. Адвокатът му проф. Георги Ценев изясни, че клинетът му, в действителност е желал да подаде ръка на своите другари от Facebook. Според професора " съвсем всички хора в обществените мрежи не се показват с същинското си лице и профил ".

Той желал да помогне на всяки един от тях. " Няма машинация - имал е желание да оказва помощ. Вижда, че в интернет билетът за аероплан е 300 $, предлага да помогне. Получава парите и до момента в който заплати онлайн, се вижда, че авикомпанията е вдигнала билета на 800 - 900 $ ", изясни проф. Ценев.

Той изясни, че клиентът му е приключил Публична администрация във Франция и знае по какъв начин да поддържа връзка с хората. Правил е доста експертизи, в това число и по тематиката Брекзит.

" В Западна Европа името " Спас " не е познато. Хората се отнасят с съмнение към това име. Затова той избира името " Александър ". Последните години той се демонстрира с този облик - Александър му е другар. Първо това е с пробна цел - по-късно е станало невероятно да се показа със събсвеното си име ", описа Ценев. /Марица.бг
тагове ценев спас кочериново
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР