Спас Кьосев е едно от лицата на централна емисия новини

...
Спас Кьосев е едно от лицата на централна емисия новини
Коментари Харесай

Водещ на БНТ мечтае за интервю с Майкъл Джордан

Спас Кьосев е едно от лицата на централна емисия вести на Българска национална телевизия. Години наред е екранен сътрудник на Радина Червенова, а от две дружно с Филипа Иванова споделят значимата информация със феновете на публичната телевизия. Водещият на централна емисия вести на Българска национална телевизия е минал през школата на CNN и е притежател на няколко влиятелни награди за публицистика, измежду тях и такава от жури на BBC.

Той попада в нюзрума на националната телевизия през далечната 2005 година Явява се на разгласен конкурс за водещ на „ По света и у нас “ и от този момент към този момент 15 години води централната емисия вести. 7 години редом с новините работи и в публицистичното ток-шоу „ Българска национална телевизия такси “, за което има над 600 излъчвания. С изявленията от „ Българска национална телевизия такси “ печели влиятелната интернационална премия на Асоциацията на Европейските малките екрани - CIRCOM 2011 в категория „ Изгряваща звезда “, като жури на състезанието са специалисти от BBC. През 2012-та година и определен за едномесечна обучителна специализация в централата на CNN, Атланта. През 2013-та година още веднъж с „ Българска национална телевизия такси “ печели премията в категория „ Особен взор “ на състезанието за телевизионна публицистика „ Свети Влас “. През 2016-та година „ Българска национална телевизия такси “ кандидатства с хрумвания и печели финансиране от Европейската комисия, като част от огромния план на Българска национална телевизия - „ Парламентът на Европа “. За месец, Спас и екипът му обикалят цяла Европа и излъчват серия документални филми.

Запален по баскетбола и печелил награди като играч, въпреки и непрофесионалист, напълно разумно Спас Кьосев, мечтае да направи изявление със популярния Майкъл Джордан – Въздушния. „ Бих го попитал - какво го държи на земята, от кое място събира неизчерпаемия си апетит за живот, победи и самоусъвършенстване, даже и откакто е постигнал всичко? ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР