Спас Гърневски впечатли съпартийците си с остро изказване против новата

...
Спас Гърневски впечатли съпартийците си с остро изказване против новата
Коментари Харесай

Гърневски брутален: Страната е на автопилот, върви към Жанвиденов апокалипсис

Спас Гърневски впечатли съпартийците си с остро изявление срещу новата власт и президента Радев на днешното Национално заседание на ГЕРБ.

Здравей, ГЕРБ, здравей България!, извика мощно от трибуната някогашният кмет на Пловдив.

Много въпроси висят със страшна мощ пред България, заключи Гърневски.

Днес с изключение на с политиката на ГЕРБ би трябвало да сложим и още нещо като задача към идващите месеци – да сложим началото на края на ръководството на президентската хунта, да възстановим демокрацията. Държавата е на автопилот и върви към нов Жанвиденов апокалипсис, заключи Гърневски.

Кои са лицата на тези 4 партии, които образуваха това антинародно държавно управление – несъответстващо, което не знае къде се намира?, попита риторично острието на ГЕРБ.

Този човек, който извърши национално изменничество и от обединител се трансформира с разединител в този противен и неприличен прелом, засяга президента Радев Гърневски.

Този човек, който не си знае пълномощията, който се пробва да суспендира правосъдната система, който си разрешава с кабинетната си хлапачка да изготвя описи на нарушители и да задължава прокуратурата да ги проверява и отпред Борисов и Гешев

Това ли е работата на Кирил Петков – да върви разгърден с чаша уиски в Елисейския замък, пардон, Версай, разгорещи се Гърневски.

В лицето на Рашков той видя озъбеното лице на комунизма. Видяхте ли опитите за разпити, вкарване на хора в арести по време на избори, обърна се към герберите Гърневски.

Да бъде отхвърлен от власт и да бъде предаден на правораздавателните отговори. Ако някой би трябвало да лежи 5 години, той би трябвало да лежи 15 години, предложи Гърневски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР