Спървото си посещение в България, Крис Флетчър, мастър дистилър и

...
Спървото си посещение в България, Крис Флетчър, мастър дистилър и
Коментари Харесай

Jack Daniel’s събра ценителите на уискито с ексклузивно посещение на мастър дистилъра Крис Флетчър

Спървото си посещаване в България, Крис Флетчър , мастър дистилър и вицепрезидент на Jack Daniel’s , потопи българските фенове на уискито в изтънчен свят на усети, аромати и дълбоки обичаи. Уникалните събития по време на визитата му в София бяха особено основани за ценители на премиум уискито, предоставяйки им късмет да се допрян до магията на Jack Daniel’s и богатото завещание, което марката носи към този момент над 150 години .

Ексклузивната среща с Флетчър се състоя в The Residence Exclusive Club – пространство, което изцяло въплъщава стила и класата на Jack Daniel’s. Гостите имаха опцията освен да се срещнат с дистилъра на именитата марка, само че и да дегустират деликатно подбрана селекция от емблематични уискита. Сред тях бяха Jack Daniel’s Old No.7, Jack Daniel’s Sinatra Select, Jack Daniel’s Single Barrel Select, Jack Daniel’s Bonded и Jack Daniel’s Triple Mash. Всяко от тях носи настрана история, а Флетчър показа с аудиторията и тънкостите на техния генезис и процесите, които стоят зад всяка капка.

По време на вечерта, Крис Флетчър разкри защо в действителност стои марката – същинско качество, пристрастеност към детайлите и почитание към традициите. Историята на дестилерията в Линчбърг, Тенеси, е по едно и също време история на неизменност и иновация, а за Флетчър работата е персонална – неговият дядо също е бил мастър дистилър на Jack Daniel’s , което трансформира специалността в фамилно завещание.

Дегустацията продължи в уиски бар Caldo , където гостите получиха опцията да обменят усещания и да задават въпроси на Флетчър в спокойна, елегантна атмосфера, а всеки имаше късмет да се снабди с подписана бутилка – спомен от незабравимата среща.

Визитата на мастър дистилъра в България освен зарадва феновете на марката, само че и акцентира значимостта на българския пазар за Jack Daniel’s . Дългогодишната обвързаност към марката в България потвърди, че тук живеят същински ценители на премиум питиета, които правят оценка качеството, предишното и духа на емблематичния бранд. Това особено събитие подсети, че от време на време магията на едно уиски е освен във усета му, само че и в историите, които носи със себе си.

За Jack Daniel’s

Създадено през 1866 година, Jack Daniel's е най-старата публично записана дестилерия в Съединените щати. Тя е ситуирана в дребното градче Линчбърг, Тенеси, и е известна със своя способ на пречистване през въглен от кленово дърво, който придава мекост на усета. Днес, уискитата на Jack Daniel’s се оферират в над 170 страни, като марката е знак на достоверност, качество и изтънчен усет.

За повече информация, апелирам посетете:

Моля, консумирайте отговорно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР