Спартак Варна завърши 1:1 с Ротор Волгоград в първата контролна

...
Спартак Варна завърши 1:1 с Ротор Волгоград в първата контролна
Коментари Харесай

Спартак Варна започна контролите в Турция с равен срещу руснаци

Спартак Варна приключи 1:1 с Ротор Волгоград в първата контролна среща от подготвителния лагер в Турция. Мачът бе всекидневен дебют за Росен Кирилов отпред на отбора.

На терена на Екодизайн футбол център край Анталия се получи равностойна инспекция в положително движение и не доста голови благоприятни условия. Руменов на 2 пъти стреля покрай вратата през първата част – в 20-а мин от разстояние и в 39-а с глава след пас на Начев.

Руският отбор стигна до попадение в 31-а мин когато отдалечен шут на Дмитри Прищепов рикушира в различен състезател и влезе в противоположния ъгъл. Това бе единственият прецизен удар през първото полувреме.

И двата състава направиха много промени за втората част. Третия в класирането на съветската Втора лига Ротор стартира малко по-активно. В 53-а мин вратарят Георгиев парира удар от близко, а в 55-а Мухин стреля в гредата.

В 57-а мин соколите изравниха. Секунди откакто влезе на терена новото попълнение Велислав Минков се разписа изведен отляво по диагонала след многоходова скоростна офанзива. В 77-а мин удар на Сабри бе блокиран, а малко по-късно рисков шут на Ивей Ромееш бе париран.

За 27.01 е планувана контролна среща с Навбахор от Узбекистан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР