Спартак Варна започна сезон 2021/22 във Втора лига с две

...
Спартак Варна започна сезон 2021/22 във Втора лига с две
Коментари Харесай

Има ли сили Спартак Варна за подвизи във Втора лига?

Спартак Варна стартира сезон 2021/22 във Втора лига с две победи против Нефтохимик (3:1) и против Струмска популярност (2:1), което даде мотив на почитателите им да мислят за освен това от почетно показване във втория ешелон на българското футболно състезание. Все отново доста хора си задават въпроса, ще съумеят ли „ соколите “ да се преборят с огромната конкуренция и мощно играещите противници. По-долу ще обърнем внимание на положението на варненци.

В първите две тествания Спартак сподели темперамент и загатна, че има капацитет да се изправи против всеки един отбор. Треньорът на тима Васил Петров похвали своите момчета за мъжката игра в миналите два дуела. Разбира се, наставникът не бърза да си прави съществени заключения от изиграните два кръга и споделя, че развиването на конкуренцията занапред следва.

Привържениците на варненския клуб могат да залагат в Бет365, както от своите компютри, по този начин и посредством приложението, за която ще научат от , където има ревю на мобилните залози, приложението на букмейкъра и още доста забавни неща. Разбира се, не трябва да се бърза със залаганията, тъй като предстоят доста мачове от Втора лига.

Ако въпреки всичко можем да си създадем някакви заключения от първите мачове, би трябвало да признаем, че отборите посочени за любимци разочароваха. Ако някой пък е изключвал Спартак Варна от сметките, то тогава би трябвало да премисли нещата, тъй като тези момчета несъмнено не за подценяване и играят еднообразно добре, както като домакини, по този начин и на гостуванията.

В идните мачове варненци ще разчитат на новите попълнения Мехмед Сабри, Николай Василев и Йоан Маринов, които дойдоха в тима през предишния сезон. Предстоят мачове със Септември в София и Марек в Дупница, тъй че „ соколите “ ще се опитат да покажат какво могат да създадат, когато не са на личния си стадион, с цел да потвърдят опциите си.

Едно от най-важните неща за ФК Спартак 1918, както е прочут тима от Варна, е да се пребори за влизане в групата на експертите, където да покаже същинските си качества. За да се стигне до Първа лига обаче, е належащо да се извърви дълъг път. Петров е упорит треньор и експерт, който може да стимулира футболистите, и да опита да ги изкара на първо време в класирането, ще се случи ли това, чакаме да разберем скоро.

Тук би трябвало да отбележим още един плюс за клуба, а той е прелестната и вярна аудитория, която го следва неразделно на всички места. Феновете са 12-тия играчи на тима и са го доказвали не един или два пъти през годините. Сигурни сме, че те ще не престават да го поддържат до последно.

По този метод видяхме ние упоритостите на ФК Спартак 1918 за идните дуели във втората дивизия на България. Разбира се, към момента не можем да сме безапелационни, че клубът ще бъде фактор в лигата, защото в предишното спартаклии са започвали добре, само че не са стигали до нищо впечатляващо.

Привържениците обаче гласоподават доверие на любимците си им стискат палци по пътя към новите триумфи. Ние ще следим всичко протичащо се, и ще Ви осведомяваме за представянето на един от известните отбори в страната.

*публикация

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР