Спартак Варна трябваше да чака до 12-ия кръг преди да

...
Спартак Варна трябваше да чака до 12-ия кръг преди да
Коментари Харесай

Виктор Митев: Нашият проблем е в главите

Спартак Варна трябваше да чака до 12-ия кръг преди да стигне до първата си точка надалеч от своя стадион. Преди дуела със Септември София „ соколите “ инкасираха пет поредни провали при визити. Нещо повече, варненци се разписаха единствено три пъти, а загубите от Левски и Лудогорец с по 0:5 способстваха за позволените общо 17 попадения. Но при шестия опит Спартак Варна съумя.

На Националния стадион „ Васил Левски “ Спартак страда доста, само че най-после завоюва своята първа точка като посетител.

Основният провинен за първата точка на Спаратк е Виктор Митев. Инеговото красиво попадение, което.

“Обичам да изстрелвам отдалеко. Не го върша постоянно, само че когато го върша, за мое благополучие се получава “, показа футболистът, който осъществя дебютния си гол за елита на България.

„ Може би отрицателните резултати ни въздействат, казусът ни е напълно в главите. Има доста мачове, в които се представяме доста добре и ги губим по безразсъден метод. Всичко е в главата, би трябвало да седнем и да си го решим този проблем. Като цяло, на терена почти се получават нещата, само че позволяваме нелепи голове, което на моменти споделят, че е липса на класа, само че аз считам, че е чисто психически “, показа Виктор Митев.

След като Тодор Киселичков застана отпред на Спартак, „ соколите “ реализираха първата си победа. И записаха първата точка като посетител. А смяната в страстта измежду футболистите е ясно доловима.

„ Има го момента на новия треньор, има я страстта, просто това трябваше да е изначало, а не да чакаме толкоз доста мачове. Да се трансформират толкоз доста неща. Феновете не трябваше да чакат до 10-ия кръг, с цел да стартират да се радват на тима. Извинявам им се, трябваше да стане по-рано това нещо “, добави още футболистът на Спартак Варна.

Виктор Митев е убеден, че отборът му ще бъде добре квалифициран за идния дуел. Спартак Вн се изправя против Локомотив Пд в мача от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в понеделник, 10 октомври, от 16.00 часа по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР