Спартак (Варна) ще проведе лагер в Турция, където ще се

...
Спартак (Варна) ще проведе лагер в Турция, където ще се
Коментари Харесай

Спартак с лагер в Турция

Спартак (Варна) ще организира лагер в Турция, където ще се приготвя за пролетния дял на шампионата.

Соколите ще имат тежката задача да запазят елитния си статут, като все още заемат последната 16-а позиция в класирането на Първа лига.

„ Събираме се на 4-и януари и до 18-и ще бъдем тук, след което ще летим до Анталия. Там ще проведем към 4 контроли, като преди този момент ще имаме две контроли тук в България “, разгласи Димитър Димитров-Херо по време на формалното си показване за нов треньор на Спартак и разкри част от щаба, с който ще работи във Варна.

Досегашният треньор Тодор Киселичков влиза в щаба на експерта, а същото се отнася и за Георги Чиликов. Спекулациите към някогашния нападател бяха разнообразни в последните седмици, само че в този момент Херо разгласи, че той сигурно ще му бъде асистент.

„ Силно съм впечатлен от държанието на почитателите. Те са хората, които ме накараха да дойда. Обещах да дойда и си съблюдавах обещанието. Знам, че моментът е сложен. Обещавам, че ще работя извънредно съществено и отговорно, с цел да спасим Спартак. Ще е мъчно, само че се надявам, че ще успеем. Работя по селекцията. Ще го съобщим, когато има нещо несъмнено. Какви ли не футболисти докарахме тук. В щаба няма да местя нищо, прибавям единствено Чиликов. Имам му 100 % доверие. Много държах той да е в моя щаб. Киселичков и Чиликов ще са ми помощници “, уточни Херо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР