Спартак Варна приема отбора на Ботев Пловдив в мач от

...
Спартак Варна приема отбора на Ботев Пловдив в мач от
Коментари Харесай

Окрилен Ботев Пловдив ще търси победата срещу Спартак Варна

Спартак Варна приема тима на Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в морската ни столица стартира в 15:00 и ще бъде предаван директно в ефира на DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим развиването на мача минута по минута. Съдия ще бъде Георги Иванов.

Тодор Киселичков може да се похвали с едно ново попълнение през последните дни, а точно украинския нападател - Денис Баланюк. Спартак Варна претърпя седмо следващо проваляне през предходната седмица, с 1:3 от Берое. От състава на домакините ще липсва Проспер Менди, който си изкара червен картон единствено след две минути игра против Берое.

Миналата седмица Ботев Пловдив стигна едвам до втория си триумф през сезона и то против отбора на ЦСКА 1948. Победата пристигна вкъщи и несъмнено вдъхна нови сили в тима, а почитателите ще чакат нови три точки от гостуването им във Варна. Пред Желко Копич няма съществени проблеми с контузени играчи.

Двата тима са съседи в класирането, най-малко към този момент, като домакините имат единствено 1 точка от 10 мача и са на последното 16-то място в таблицата, до момента в който Ботев Пловдив заема краткотрайното 15-то място с 7 точки, само че с мач по-малко. Това прави този мач от извънредно значение, защото и двата тима обезверено се нуждаят от трите точки.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР