Спартак (Варна) приема Локомотив (София) в мач от 23-ия кръг

...
Спартак (Варна) приема Локомотив (София) в мач от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Посраменият Локо с тежко гостуване на борещия се за спасение Спартак


Спартак (Варна) приема Локомотив (София) в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата в морската ни столица започва в 15:00 часа.

За домакините може да се каже, че този мач е наложителен, защото до края на сезона не остава толкоз доста, а на варненци са им нужни точки. Спартак заема последното място все още и е на 4 точки от най-близките в класирането Хебър и Пирин, които имат директен конфликт между тях малко преди дуела на " соколите ".
 Спартак (Варна) ще бори Локомотив (София) с 19 футболисти
Спартак (Варна) ще бори Локомотив (София) с 19 футболисти

В групата се завръща Ромееш Ивей, само че срещата ще пропусне Александър Цветков поради получения червен картон в дуела против Арда.

Иначе смяната в играта на варненци след идването на Димитър Димитров има, като те съумяха да завоюват 4 точки в последните си 4 дуела. Миналата седмица обаче Спартак отстъпи на Арда в Кърджали с 0:2, като немалка роля за загубата изигра и аления картон на Александър Цветков в края на първото полувреме.

Локомотив (София) от своя страна към момента няма победа от подновяването на сезона. В последните 4 мача " железничарите " имат 2 равенства и 2 загуби, само че се намират на удобната 9-та позиция, на 6 точки от местата, които ще се борят за оцеляване при делене на таблицата. Лошата вест за Станислав Генчев и компания пристигна предходната седмица, когато столичани отстъпиха с 0:6 вкъщи на ФК ЦСКА 1948, а след края на дуела обстановката по трибуните ескалира.
 Вратар на Локомотив (София) получи повиквателна за националния тим на Гамбия
Вратар на Локомотив (София) получи повиквателна за националния тим на Гамбия

25-годишният пазач бе притеглен в " Надежда " тази зима от немския Рьодингхаузен

Фенове на Локомотив скочиха на управление и футболисти, като даже сте стигна до физическа разпра. Всичко това се отрази на клуба, който беше осъден със солидна парична санкция и предизвестие от отнемане от домакинство.

В последния мач сред Спартак и Локомотив се игра при започване на сезона в " Надежда ". Тогава столичните " железничари " се постановиха трагично с 3:2. Последният дуел на " Коритото " сред тези два тима пък се игра през 2019 година и тогава Спартак победи с 1:0.

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Димитър Димитров и Владимир Велев. С ВАР ще се занимават Станимир Тренчев и Красимир Миланов. Работата на реферите ще следи Мартин Богдев.
 Генчев: Сега е време за мъже!
Генчев: Сега е време за мъже!

" Трябва да се прояви темперамент "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР