Спартак (Варна) победи с 1:0 Крумовград и продължава напред в

...
Спартак (Варна) победи с 1:0 Крумовград и продължава напред в
Коментари Харесай

Спартак Вн отстрани Крумовград в турнира за Купата на България

Спартак (Варна) победи с 1:0 Крумовград и продължава напред в шампионата за Купата на България. Мачът стартира в умерено движение, а в 14-ата минута Алекс Колев се озова на комфортна позиция след центриране отляво, само че ударът му излезе в навън.

В средата на първото полувреме Йохан Н`Зи се засуети и не съумя да насочи изстрел от лявата зона на дребното наказателно поле.

В началото на втората част удар на Божидар Кацаров мина на сантиметри от лявата греда на Спартак. В 61-ата минута Ахмедов гардира топката и изведе хитро зад защитата на гостите Сабри, който преодоля вратаря Георгиев, само че изстрелът му не откри задачата.
В 73-ата минута домакините поведоха. Мехмед Сабри проби по дясното крило, центрира остро, а топката се отклони в Раян Сенхаджи и влезе във вратата. До края крумовградчани се пробваха да изравнят, само че " соколите " се бранеха чудесно и на собствен ред проведоха няколко положителни контраатаки посредством Ромеш Ивей.



Днес се изиграха още два мача от етапа на 1/16-финалите за Купата на България. като посетител, а в неповторим мач с 10 гола, приключил при резултат 5:5, след което врачани се постановиха с 4:3 при дузпите.

Така към този момент са ясни девет от участниците в осминафиналите за Купата: Литекс, Локомотив Пловдив, Локомотив София, Пирин, Хебър, Арда, ЦСКА 1948, Ботев Враца и Спартак Варна. Два елитни отбора към този момент отпаднаха - Черно море и Крумовград.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР