Спартак (Варна) отстъпи драматично с 2:3 срещу Локомотив (София) в

...
Спартак (Варна) отстъпи драматично с 2:3 срещу Локомотив (София) в
Коментари Харесай

Киселичков: Не мога да повярвам на това, което се случи

Спартак (Варна) отстъпи трагично с 2:3 против Локомотив (София) в дебюта на Тодор Киселичков отпред на тима, само че новият старши треньор към този момент вижда прогрес в играта.

" Не мога да допускам на това, което се случи. Причините за загубата са доста, има и в нас виновност. Вместо да вкараме гол в последната минута и да спечелим, една изритана топка направи карамбол и загубихме поради нещо като рухване в наказателното ни поле ", съобщи Киселичков след края на мача.

" Бяхме съвсем спечелили точка и тя щеше да подейства добре на микроклимата в нашия тим. Щяхме да получим убеденост, с цел да стартираме да побеждаваме, което рано или късно ще се случи. Тази точица обаче можеше да бъде искрицата.

" Настроението се повдигна през седмицата и футболистите ни направиха добър мач, а и затрудниха оптимално Локомотив в София. И аз като всеки различен треньор се пробвам да заздравя играта в отбрана и макар трите гола през днешния ден, виждам прогрес. Искаме подобен и в нахлуване. Някои неща се получиха ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР