Спартак Варна не успя да се възползва от грешната стъпка

...
Спартак Варна не успя да се възползва от грешната стъпка
Коментари Харесай

Спартак загуби от Берое с 0:4

Спартак Варна не съумя да се възползва от неверната стъпка на Хебър, който загуби през днешния ден от Черно море с 0:1, и да понижи дистанцията сред двата тима в дъното на класирането, предава БНР.

Момчетата на треньора Димитър Димитров-Херо изгубиха пред лична аудитория от Берое с 0:4 и възможностите им за оставане в елита понижават от ден на ден. 

Спартак остава финален след този мач със скромните 12 точки, с 4 по малко от 15-ия Хебър и 8 от 14-ия Пирин. С триумфа си Берое е към този момент с 24 точки на 11-та позиция във краткотрайното класиране.

В 15-та минута Берое откри резултата. Топката съумя да доближи до Симеон Мечев, който с техничен удар вкара за гостите. 

В 22-та минута Родни Антуи опита удар от към 20-тина метра, само че топката се отби в състезател на гостите. Играчите на Спартак 1918 Варна имаха искания за дузпа в тази обстановка. Положението бе прегледано с ВАР и основният арбитър Иво Андреев отсъди углавен удар за домакините в 26-та минута. Минута по-късно зад топката застана Лерой Микелс, който стреля, само че вратарят на Берое Иван Караджов съумя да избави, при последвалата добавка още веднъж стреля Лерой Микелс, само че стражът на гостите сподели класа и избави и този удар. 

В 48-мата минута топката попадна у Тонислав Йорданов, който с удар диагонално отдясно, от към десетина метра вкара за 2:0 за Берое. 

В 65-та минута Берое поведе с 3:0. Спас Георгиев центрира отдясно, а Тонислав Йорданов с глава засече топката и вкара втория си гол в срещата и третия за старозагорци в мача. 

В 81-та минута съдията отсъди дузпа за Берое за игра с ръка на Пламен Димов в наказателното поле на домакините. Минута по-късно Тонислав Йорданов бе прецизен от бяха точка и оформи своя хеттрик в срещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР