Спартак (Варна) 0 : 0 Хебър (Пазарджик) 1′ Начало на

...
Спартак (Варна) 0 : 0 Хебър (Пазарджик) 1′ Начало на
Коментари Харесай

Спартак - Хебър : 0:0


Спартак (Варна)

0: 0

Хебър (Пазарджик)
 1′
Начало на мача.
Състав 31. Кристиано Фигуеиредо 12. Петър Дебърлиев 66. Александър Цветков 44. Николай Николаев 3. Бен Карамоко 5. Мартин Михайлов 11. Виктор Митев 33. Стефан Цонков 27. Денис Баланюк 27. Роберт Мазан 12. Евандро Де Коста 8. Алехандро Гарсия 82. Иван Йорданов 84. Стилиян Тисовски 14. Ивей Натаниел 97. Марсел Жан-Пиер 7. Лерой Микелс 77. Октай Хамдиев 22. Роберто Хименез 98. Георги Търтов 10. Румен Руменов 39. Анте Живкович Треньор Димитър Димитров Любослав Пенев Резерви 1. Стефан Петков 15. Звонимир Микулич 17. Александър Беолусов 99. Архан Исуф 23. Жоао Фернандес 3. Богомил Божуркин 8. Ивайло Климентов 9. Ивайло Михайлов 20. Нейтън Олдър 11. Лорен Марузин 25. Пламен Димов 10. Марк-Емилио Папазов 45. Даниел Начев 19. Муса Сила 28. Осира Корнел 7. Стоян Стоичков
Съставите на Спартак (Варна) и Хебър се изправят един против различен в дуел от 32-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се намират в последната група на тимовете, борещите се за оставане в елита, и днешният мач може да се окаже основен за развръзката в края на сезона. Срещата на " Коритото " във Варна започва в 18:00 часа.
 Любо Пенев: Радвам се, че в другите тимове има положителни сътрудници
Любо Пенев: Радвам се, че в другите тимове има положителни сътрудници

Не постоянно можеш да върнеш два гола, разяснява той

Домакините се намират все още на последното място в класирането и не би трябвало да вършат никакви неточности до края на шампионата, в случай че желаят да запазят очакванията си за оцеляване живи. Спартак е с 18 точки след 31 кръга и се намира на 5 от Хебър и на 7 от Септември, които са над него в класирането. В предходния кръг успеха на варненци им се изплъзна в заключителните минути на дуела с Ботев (Враца) и по този начин момчетата на Димитър Димитров трябваше да се задоволят единствено с точката, която по никакъв метод не им бе задоволителна. След вчерашната победа на Септември над Пирин, през днешния ден " соколите " нямат право да търсят нищо друго с изключение на успеха.

Херо обаче ще би трябвало да се оправя без част от главните си футболисти. Аут от състава на Спартак са Иван Дичевски, Родни Антуи, Луан и Ромей Ивееш, които са контузени. В групата обаче се завръща Жоао Марио и Пламен Димов, който бе осъден в предходния дуел.
 От Спартак (Варна) със известие до Бен Карамоко
От Спартак (Варна) със известие до Бен Карамоко

Защитникът чества рожден ден през днешния ден

Положението на Хебър също не е прелестно, само че техните очаквания за избавление са относително по-големи от тези на варненци. Тимът от Пазарджик е предпоследен с 23 точки и най-малко все още, в случай че остане на тази позиция, ще изпадне непосредствено. " Зелените " обаче са на 2 точки от четвъртия Септември и на 4 от третия Пирин, тъй че може да се каже, че трите точки са наложителни и за гостите в днешния дуел. Иначе Хебър загуби в предния си мач против благоевградчани и към този момент 3 срещи поред няма победа.

Хебър няма загуба от към този момент три дуела против Спартак (Варна). По-рано през сезона двата отбора се срещнаха към този момент два пъти. Последната среща приключи 0:0, а преди този момент " зелените " се постановиха с 1:0 като посетители.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Димитър Димитров и Костадин Тановчев. С ВАР ще се занимават Ивелин Занев и Никифор Велков. Делегат на БФС е Калоян Панайотов, а работата на реферите зорко ще следи Ахмед Ахмед.
 Жоао Марио се завръща в игра за Спартак (Варна)
Жоао Марио се завръща в игра за Спартак (Варна)

Ще оказва помощ за решителния мач против Хебър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР