Спартак Плевен отстъпи на Рилски спортист с 68:87 в двубой

...
Спартак Плевен отстъпи на Рилски спортист с 68:87 в двубой
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Всички отбори са равностойни

Спартак Плевен отстъпи на Рилски състезател с 68:87 в дуел от Националната баскетболна лига, а ето по какъв начин старши-треньорът на отбора от Плевен Любомир Минчев разяснява провалянето. 

" Елементарно е да разберем с какво Рилски състезател през днешния ден ни превъзхождаше. Първото е по-добрата отбрана. Високите играчи на съперника тотално надиграха нашите. Като погледнете точките на високите играчи на съперника и тези на нашите, там е най-голямата разлика. Предполагам, че същото е и откъм битки, само че не съм ги гледал още. Говоря просто като наличие на високите играчи, просто съпоставям. Там е най-голямата разлика, съгласно мен, която оказа въздействие. 

Виждате през днешния ден, след един месец работа, бяхме съвършени. Направихме три следващи победи. Обаче идваш през днешния ден и играеш с най-силния съперник и изглеждаш пагубно. Какво е смисъла, че сме създали три следващи победи? Да, позитивно е, само че идваш против най-силния съперник и какво - 20 точки! Изобщо не гледаме за преимущество преди Купата на България. Какво преимущество? Те всички тимове са равностойни. Като махнеш първите няколко отбора, всички останали са равностойни и всеки може да бие всеки. Вижте оня ден, че Ямбол биха Самоков. Нищо не се знае. Няма значение дали си с преимущество или не "., съобщи Минчев. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР