Спартак (Москва) спечели с 2:1 дербито с Локомотив (Москва) от

...
Спартак (Москва) спечели с 2:1 дербито с Локомотив (Москва) от
Коментари Харесай

Спартак спечели дербито с Локо

Спартак (Москва) завоюва с 2:1 дербито с Локомотив (Москва) от 17-ия кръг на съветската Премиер лига. Така възпитаниците на Гиейрмо Абаскал не престават гонитбата с лидера в класирането Зенит и в това време нанесоха следващ удар по " железничарите ", които са в голяма рецесия от началото на сезона.

Куинси Промес откри резултата за гостите в 21-вата минута от дузпа, а Данил Пруцев удвои в 29-ата. Локо върна едно попадение в 88-ата минута посредством Уилсон Исидор, само че към този момент бе прекомерно късно за поврат.

Зенит обаче също продължи победния си ход в шампионата. Шампионите се постановиха с 2:0 в гостуването си на Торпедо (Москва) с попадения на Малком в 70-ата и Клаудиньо в 81-вата минута.

В другите два мача от съботния ден Ростов завоюва с 3:1 като посетител на Криля Советов, а Урал съкруши Факел с 2:0 на собствен терен.

След изиграването на тези мачове Зенит води с 42 точки, пред Спартак с 36 и Ростов с 35. Урал е 10-и с 21 точки, а Криля Советов 11-ти с 20. Факел е на 13-тото място с 13 точки, Локо е 14-ти със същия актив, а Торпедо остава на дъното с едвам 6 извоювани точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР