Спартак (Москва) изигра силен мач при визитата си на ,

...
Спартак (Москва) изигра силен мач при визитата си на ,
Коментари Харесай

Спартак отново съжалява за пропуснати шансове

Спартак (Москва) изигра мощен мач при визитата си на, само че стигна единствено до 1:1. откри за домакините още във 2-ата минута, само че в 18-ата изравни, а малко преди този момент пропусна дузпа за гранда от Москва.

Спартаковци надали са си представяли по-лошо начало. Не бяха минали и 90 секунди от първия съдийски сигнал, когато новото попълнение центрира от корнер, а Аликин майсторски продължи пътя на топката и тя стана неспасяема за.
В 9-ата минута Понсе насочи удар с глава и топката срещна ръката на. Съдията Станислав Василиев прегледа обстановката с ВАР и даде дузпа за Спартак, само че избави удара от бялата точка на Ларсон.

Гостите въпреки всичко съумяха да изравнят в 18-ата минута с помощта на Понсе, който беше прецизен след центриране от ъглов удар. В края на първото полувреме при идентична обстановка стреля в навън.

Обидная ничья в Уфе. Дерби с «Локо» уже в это воскресенье – 1:1 (1:1)

Гол: Понсе (‘18)
— ФК «Спартак-Москва» (@fcsm_official) След почивката Спартак още притисна още повече домакините в тяхната половина. В 62-ата минута можеше да изведе гостите напред, само че ударът му с глава мина в страни от задачата. Голям пропуск направи и в 84-ата минута. В 89-ата пък Беленов избави точката за Уфа с превъзходна интервенция след изстрел с глава на Соболев.

Спартак е 5-и в класирането с 5 точки, а през уикенда излиза в столично дерби против. Уфа заема 10-а позиция в подреждането с 4 точки.

Премиер Лига 3 кръг, сряда 19 август  Уфа 1:1краен резулат  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР