Спартак (Москва) бързо си стъпи на краката след загубата в

...
Спартак (Москва) бързо си стъпи на краката след загубата в
Коментари Харесай

Спартак настигна Зенит

Спартак (Москва) бързо си стъпи на краката след загубата в дербито с. Отборът на се наложи с 1:0 при гостуването си на и събра 17 точки, като по този метод се изравни на върха в класирането с първенеца.

Спартаковци демонстрираха темперамент, тъй като играха с човек по-малко в последния половин час, само че все пак стигнаха до триумфа. Те поведоха в самото начало с попадение на, а автогол на в 21-ата улесни задачата им до края.
Гостите започнаха със самочувствие и стигнаха до ранен гол. Джордан Ларсон показва, че навлиза във все по-силна форма и опъна мрежата с прекрасен шут от границата на наказателното поле, който изненада.

Спартак продължи да господства и в средата на полувремето към този момент водеше с 2:0. Този път Медведев сбърка при едно центриране от левия фланг и боксира топката в тялото на Меркулов, а оттова тя се озова във вратата.

Возвращаемся в лидирующую группу РПЛ след това классной победы в Казани! – 0:2 (0:2)

Голы: Ларссон (‘4), Меркулов (‘21, АГ)
— ФК «Спартак-Москва» (@fcsm_official) В 61-ата минута получи втори жълт картон и беше изпъден. Малко по-късно от Рубин изиска дузпа, само че реферът Кирил Левников беше на друго мнение.

Казанци нямаха загуба в предходните си 4 мача. В подреждането отборът на заема 8-о място с 11 точки.

Премиер Лига 8 кръг, неделя 20 септември  Рубин 0:2краен резулат  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР