Спарта (Прага) продължава възходящото си представяне в чешкото първенство. Отборът

...
Спарта (Прага) продължава възходящото си представяне в чешкото първенство. Отборът
Коментари Харесай

Четвърта поредна победа за Мартин Минчев и Спарта

Спарта (Прага) продължава възходящото си показване в чешкото състезание. Отборът на Мартин Минчев победи с 3:2 като посетител Злин и към този момент е в серия от 4 следващи триумфа. Българският национал стартира дуела на пейката, само че се появи в игра в средата на второто полувреме на мястото на Томаш Чванчара. В края Минчев можеше да се разпише, само че беше спрян от стража на домакините Матей Ракован.

Спарта излезе напред още във 2-ата минута с попадение на Ладислав Крейчи. До почиката Чванчара удвои задатъка на гостите, а още веднъж той беше прецизен в 50-ата минута и всичко изглеждаше решено в интерес на столичния гранд. Злин обаче не се съобщи и единствено за 6 минути сред 53-ата и 59-ата върна два гола посредством Роберт Хруби и някогашния национал Либор Козак, който се разписа от дузпа. Малко преди приключването на постоянното време ветеранът Мартин Фило от домакините получи червен картон.

Спарта е на трето място в класирането с 45 точки. Начело излезе Виктория (Пилзен) с актив от 48 точки, пред Славия (Прага) с 47 и мач по-малко. Виктория надделя мъчно Слован (Либерец) с 2:1. Попаденията за отбора на Михал Билек осъществиха Ян Копиц и Джон Москера. 

В другите съботни мачове Бохемианс 1905 и Бърно направиха 1:1, а Млада Болеслав не съумя да победи гостуващия Чешке Будейовице - 2:2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР