Спането на Кейт Мидълтън и принц Уилям в двореца Кенсингтън

...
Спането на Кейт Мидълтън и принц Уилям в двореца Кенсингтън
Коментари Харесай

Неочакваните условия за спане на принц Уилям и Кейт Мидълтън в двореца Кенсингтън

Спането на Кейт Мидълтън и принц Уилям в двореца Кенсингтън не е тъкмо това, което бихте очаквали – те не спят в спалня на горния етаж като множеството двойки.

Принцът и принцесата споделят единствено няколко детайлности за домашния си живот отвън светлината на прожекторите, само че етажен проект на дома им в апартамент 1A на известната лондонска постройка демонстрира къде са ситуирани спалните. Въпреки че двойката и трите им деца, принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на осем години, и принц Луис, на пет години, се реалокираха в Adelaide Cottage в имението Windsor Estate през септември 2022 година, някогашният им дом - който към момента е посочен като публична резиденция на фамилията - постоянно е било малко тайнственост.

Вместо да е на горния етаж, главната спалня, в която спят, беше на приземния етаж на апартамент 1A в двореца Кенсингтън. Този апартамент, който в миналото е бил дом на принцеса Маргарет, има 20 стаи, четири етажа, личен асансьор, фитнес зала и девет стаи за личния състав.

Поко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР