откри новия си ресторант ADOR. Изисканото

...
<span style=font-size:12.0pt;line-height:106%;
mso-ansi-language:BG> откри новия си ресторант <span lang=BG style=font-size:12.0pt;
line-height:106%;mso-ansi-language:BG>ADOR. Изисканото
Коментари Харесай

InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR


откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е едно от най-вълнуващите допълнения към процъфтяващата кулинарна сцена на столицата, добавяйки извънредно прекарване посредством своята изключителна авторска кухня, неповторим интериорен дизайн и петзвездно равнище на обслужване.

Независимо дали говорим за бизнес обяд или сантиментална вечеря -  най-новото гастрономическо пространство на София е наложителна спирка за всеки познавач на класата и приятната атмосфера. Вдъхновен от емблематичното си местонахождение, ресторант ADOR се трансформира в мястото, което всеки желае да посети и към този момент въодушевява новите срещи и неповторими чувства.



Менюто на ADOR улавя най-хубавото от локалната и европейска кухня, като показва неповторима композиция от усет, качество и мирис. Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, гостите на ADOR ще могат да опитат неповторим опушен усет от барбекю на дървени въглища - Josper. Ако не си падате по стековете, менюто на ресторанта е извънредно разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки. В него ще откриете невероятна композиция от обичаните на всички типичен ястия, приготвени по новаторски и автентичен метод, в това число риба и морски блага на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти. Всяко ядене е приготвено като същински шедьовър, който води гостите на модерно кулинарно странствуване. Ресторант ADOR може да задоволи и най-взискателния усет със своите невероятни авторски коктейли и богата винена листа.

Новото пространството на София пресъздава петзвездната атмосфера на хотел InterContinental, която чудесно се интерпретира в цялостната визия на ADOR посредством доста уют, улеснение, комфорт, гостолюбие и, несъмнено, присъщата за него грациозност. Освен на неповторимите кулинарни преживявания,  клиентите на ресторанта могат да се на сладят още на изискана музика онлайн, както и на тематични и извънредни събития. Ресторантът разполага също с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две равнища в главната зала.

ADOR работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. Новото гастрономическо прелъщение се намира в сърцето на столицата и предлага неповторима панорама към храм-паметника " Св. Александър Невски ".
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР