В неделната вечер Аржентина и Франция ...

<span style=font-size:11.0pt;
font-family:Calibri,sans-serif;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:BG>В неделната вечер <span lang=BG style=font-size:11.0pt;font-family:Calibri,sans-serif;mso-ascii-theme-font:
minor-latin;mso-fareast-font-family:Times New Roman;mso-fareast-theme-font:
major-fareast;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Calibri;
mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:#039BE5;mso-ansi-language:BG;text-decoration:
none;text-underline:none>Аржентина и Франция<span
Коментари Харесай

Меси или Мбапе – каква вълнуваща драма!


В неделната вечер  Аржентина и Франция  ще дефинират новия международен първенец по футбол. „ Петлите ” ще опитат да станат първите от 60 години насам (и третите в историята изобщо), дублирали трофея си отпреди четири години, до момента в който Аржентина търсят края на 36-годишна суша и ще опитат да изпратят Лионел Меси по най-хубавия вероятен метод. 

 

Символичният двубой сред зрелостта на Лионел Меси и младостта на Килиан Мбапе е евентуално най-обсъжданата тематика през последната седмица и сигурно ще бъде най-наблюдаваният детайл от мача, в който двамата се състезават както за Златната обувка за най-резултатен футболист, по този начин и за Златната топка за най-хубав състезател на шампионата. А фактът, че двамата са съотборници в Пари Сен Жермен, самичък по себе си е без значение във финала на международно състезание, въпреки всичко прибавя спомагателна пикантност на обстановката. 

 

А финалът на  Световното   е и повод за последно включване в специфичната промоция  БОНУС СТОИЧКОВ , в която най-успешният български футболист за всички времена „ раздава “ бонуси за безвъзмездни залози на клиентите на уеб страницата   winbet.bg . Всеки клиент на уеб страницата, който сложи индивидуален залог „ онлайн “ на стойност минимум 20 лв. и при коефициент от най-малко 1.30 на финалната среща от програмата на Мондиала, ще получи бонус безвъзмезден залог, като няма значение дали залогът му е сполучлив или не.

 

Аржентина започнаха международното с конфузна загуба 1:2 от Саудитска Арабия. Въпреки че завоюваха групата си, „ Албиселесте ” се забъркаха в невероятни неприятности както на осминафинала против Австралия (2:1), по този начин и на четвъртфинала против Нидерландия, когато се избавиха чак при дузпите. Но на полуфинала против Хърватия (3:0) изиграха най-силния си мач на шампионата и наподобява намират пика си в точния миг.

 

Франция също записаха загуба в групата, само че за разлика от Аржентина не срещнаха особени компликации в елиминациите. Ако не броим шанса с изтърваната дузпа от Хари Кейн, несъмнено. Полуфиналът с Мароко (2:0) бе като разходка в парка, само че в случай че няколкото чутовни мелета пред гол линията на Юго Лорис се разминаха без гол, в неделя нещата може да са разнообразни.

Маркос Акуня и Гонсало Монтиел се завръщат за Аржентина след изтърпени санкции. Папу Гонсалес единствен е под въпрос, само че при серията, в която се намира Хулиан Алварес, ролята му щеше да е на запаса при всяко състояние. Франция са без кадрови проблеми и селекционерът Дидие Дешан видимо няма къде да сбърка с избора на титулярни 11.

 

От най-малко 20 години не е имало толкоз равносилен като равнище на участващите тимове край на международно състезание. И коефициентите   с 0% марж  на WINBET са показателни. Разликата в стойностите на победи за Аржентина (2.89 * ) и Франция (2.87*) в постоянното време е микроскопична, само че е за отбелязване, че въпреки „ Албиселесте ” да откриха залозите с лека преднина, нещата постепенно и несъмнено се обърнаха. 

 

Ако приказваме за резултатността в мача, мъчно е при сходен
залог да се чакат проливен дъжд от попадения. Финалът отпреди четири години беше надвкарване, само че преди него имаше 12 години пауза без маркиран гол в постоянното време. Все отново, за феновете на резултатността WINBET оценява възможностите за „ Двата тима да отбележат – Да ” на 2.05, а „ Брой голове над 2 ” – на 1.80.

 

Освен новия първенец, неделният край ще дефинира по всяка възможност и голмайстора на шампионата. Лионел Меси и Килиан Мбапе разделят първото място с по пет попадения, само че в случай че капитанът на Аржентина вкара в пет от шестте мача на отбора си в Катар, съотборникът му в ПСЖ е в 180-минутна суша. В особено повишените оферти на WINBET се открояват „ Да означи когато и да е – Лионел Меси ” е с коефициент 2.93, а „ Да означи когато и да е – Килиан Мбапе ” се предлага при 3.10. В  дълготрайните прогнози  на WINBET, вероятността Меси да завоюва Златната обувка е оценена на 1.65, а шансът на Мбапе е с коефициент 2.40. 

 

И не на последно място: арбитър на финала ще е полякът Шимон Марчиняк, който управлява по един мач на двата тима дотук. Общото сред тях бе скромният брой наказателни картони. В мача Франция – Дания те бяха три, а в Аржентина – Австралия – единствено два. И в поддръжка на тази серия е залогът „ Брой картони под 4.5 ” за 1.80.

 

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  nra.bg  и на  winbet.bg . Посочените в публикацията прогнози и оферти за залози са единствено с информативна цел и потреблението им за слагане на спортни залози е напълно на личен риск на потребителя.

 

*Коефициентите подлежат на промени . А ктуaлните коефициенти са на уеб страницата  
winbet.bg .

 



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР