Светлана Гущерова не си поплюва
Светлето и Хриси Гущеров са на

...
<br
>Светлана Гущерова не си поплюва
<br
>Светлето и Хриси Гущеров са на
Коментари Харесай

Във Виена: Светлана Гущерова осмука парите на Хриси!


Светлана Гущерова не си поплюва

Светлето и Хриси Гущеров са на воаяж във Виена. Двамата са на коледен шопинг. Според злите езици те желали да омилостивят свекъра Добромир Гущеров, който имал къща в австрийската столица, където живее с втората си жена. Само че той бил неотстъпчив и не желал да чува нито за снахата, нито за сина си, доверяват източници.

Освен на извършване на покупки, Светлана Гущерова се отдала и на бизнеса си. Тя помъкнала със себе си целия антураж от коафьор, гримьор  и фотограф, с цел да й създадат фотосесия в прочут хотел, с цел да популяризира пижамите си. Те се търгували по 150-200 лв., продавали се онлайн  и по думите на силиконката се търгували доста добре.

Освен на бизнеса си, Светлана Гущерова не стопира да се подлага и на пластични корекции. Освен ботокси, филъри и още козметични интервенции, тя си усилва и гръдната обиколка. По думите й го правила, тъй като нейния Хриси харесвал мадами с огромни моцарели.

Въпреки че стана майка на три деца, някогашната плеймейтка продължава да слабее. А мъжът й Християн Гущеров се окръглил отново като бъчва, разправят го очевидци.

А Светлана Гущерова не устоя и се изфука пред аверки, че за шопинг и дизайнерски дрешки във Виена пръснали двадесет бона.Не е загадка, че Светлето има необятни пръсти и умее добре да осмуква парите на мъжа си, разясняват ги в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР