Джулиана Гани заряза невръстното си бебе Кай
За първородният си син

...
<br
>Джулиана Гани заряза невръстното си бебе Кай
<br
>За първородният си син
Коментари Харесай

„Кукувицата“ Джулиана Гани заряза и Кай!Бащата и той избяга


Джулиана Гани заряза невръстното си бебе Кай

За първородният си наследник най-малко постави малко повече грижи, само че Кай няма това наслаждение.

Давид въпреки всичко се радва на грижите на баща си. Фитнес гуруто от Монтана взе сина си и родителските права над него, като поставя всеотдайни грижи за момчето си. След скандалният бракоразвод със силиконката, Илиян Найденов прибра момчето при себе си. А Джулиана Гани, без капка срам, се отхвърли от правата над първородното си дете.

Сега обаче Кай „ удари джакпота “, тъй като и двамата му родители го зарязаха.

Първо русокоската съобщи изрично, че няма да го кърми. После, че ще пътува, с цел да се снима за фотосесии и реклами, въпреки всичко й трябват пари, с цел да поддържа стандарта си на живот. Като изясни, че до момента в който отсъства, грижи по сина им ще поставя мъжа й Теодор Гецов. Само че и служителя на реда се изпари „ крепко пушек “ от отговорностите си. Щом Джулиана Гани хукна на фитнес, той я последва. Притеснен, че там може да срещне следващия мъж, а него да натири, шушукат зад тила му.

Преди още да навърши 40, възрастта, когато можеш да изкараш бебето на открито, Джулката направи първата фотосесия на бебе Кай. После самата тя още веднъж взе участие в „ Черешката “, като завоюва с безумна рецепта-пълнена пуйка с пиле.

„ Като кукувица е. Снася единствено деца, а различен да ги гледа. Какво може да очакваш от нея! “, нахраниха я в нета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР