Спамът дарява 5 камиона с любимо консервирано месо в отговор на пожара в Мауи

...
Създателите на Spam, казвайки, че техните специални отношения с хавайската
Коментари Харесай

Създателите на Spam, казвайки, че техните „специални отношения с хавайската общност продължават десетилетия“, са дарили над 264 000 кутии, за да подпомогнат усилията за оказване на помощ при бедствия на Мауи, каза компанията в прессъобщение.

„Три камиона със спам продукти са на път към засегнатите райони с още два камиона след тях“, каза Hormel Foods, компанията, която притежава спам. „Като цяло марката Spam е дарила пари и продукти на дребно над 1 000 000 долара, за да помогне директно на засегнатите от горските пожари.“

Компанията каза, че си партнира с организацията с нестопанска цел Convoy of Hope, за да достави кутиите там, където са най-необходими.

„Фактът, че нежеланата поща не се нуждае от охлаждане, я прави перфектен артикул за Convoy за доставка на оцелелите“, цитира Стейси Ламб, вицепрезидент, услуги при бедствия в Convoy of Hope, цитиран в прессъобщението.

Повече спам се консумира на човек в Хавай, отколкото във всеки друг щат. Нарежда се върху блок ориз и се увива във водорасли, за да се направи Spam musubi, и се продава във вериги за бързо хранене като McDonald's в Хавай. Има дори ежегоден фестивал Waikiki Spam Jam.

Hormel Foods каза, че също така е разработила тениска „Spam Brand loves Maui“ и 100% от приходите ще бъдат дарени на фонда за подпомагане на пожарите в Мауи на Aloha United Way.

Спамът беше въведен за първи път в Азиатско-Тихоокеанския регион по време на Втората световна война, добре дошъл заместител на месото, което все повече ставаше недостъпно или просто недостъпно в разтърсвания от конфликт регион.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР