Спали сме през нощта. Нямам право да коментирам нищо свързано

...
Спали сме през нощта. Нямам право да коментирам нищо свързано
Коментари Харесай

Съпругата на доктора, обвинен за убийството на Жоро Плъха, плаче в ефир: Детето ми утре има рожден ден, искам баща му да се върне за подарък

Спали сме през нощта. Нямам право да разясня нищо обвързвано с въпросната нощ. На другия ден разбрах какво е станало в дома ми. Чухме се сутринта с мъжа ми, той сподели, че отива на работа. По-късно видях служителите на реда. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Жулиета, брачна половинка на арестувания доктор Иван Димитров за убийството на пловдивския апаш Жоро Плъха.

" Мъжът ми нищо не ми е споделил. Нищо съответно не знам. Бяхме се разбрали да се чуем по-късно, аз го потърсих, само че той не ми подвигна телефона. Полицаите тук ми споделиха, че е арестуван за разпит ", сподели тя.

Жената призна, че към този момент 3 пъти фамилията й бива обирано.

" Децата ми са на 6, огромната ще ги направи на следващия ден, има рожден ден. Надявам се подаръкът й да е татко й. Малката е на 2 и половина. Децата нищо не знаят, постаравам се да не схващат. Казвам им, че татко им има работа и е отпътувал някъде и по този начин. Не знам брачният партньор ми да има оръжие ", сподели Жулиета и се разплака в ефир.
Човекът, който съм видяла по уеб страниците - Жоро Плъха, не съм го виждала в никакъв случай и не го познавам. Не знам какъв е законът в елементи, само че мисля, че брачният партньор ми се е защитавал. Виждам, че хората го поддържат, само че се надявам да има смяна и на закона ", сподели тя и добави, че знае, че митингите се провеждат в обществените мрежи, само че тя и фамилията й нямат профили там.

" Мъжът ми е добър доктор. Винаги оказва помощ. Ходи изключително на работа, постоянно се е отзовавал и не е отказал помощ на никого ", съобщи Жулиета.

" Знам, че през днешния ден има часове за рандеву. Надявам се през днешния ден да мога да го видя. Надявам се да си пристигна у дома, с цел да види децата си. Искам да си пристигна, с цел да направи подарък на щерка си за рождения й ден ", сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР