Спадът на пазарните резултати на XRP и Chainlink (LINK) доведе

...
Спадът на пазарните резултати на XRP и Chainlink (LINK) доведе
Коментари Харесай

Преглед на актуалното: Може ли VC Spectra да задмине XRP и Chainlink?

Спадът на пазарните резултати на XRP и Chainlink (LINK) докара до революционния напредък на VC Spectra (SPCT).

Този революционен крипто драгоценен камък набра инерция като съгласно мнозина по нио не отстъпва на най-хубавите криптовалути за покупка в този момент, тъй че дано разгледаме детайлностите и дали SPCT може да успее да надмине XRP и Chainlink през декември 2023 година

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <



Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) предлага 900% облага до края на настоящата предварителна продажба.
  • XRP (XRP) може да се намали до $0.58 доникъде на декември.
  • Chainlink (LINK) може да спадне към диапазона от $13.50 през декември 2023 година

VC Spectra (SPCT) носи изключителна функционалност в действителния свят и ненадминати дълготрайни хонорари?

VC Spectra (SPCT) е актуален децентрализиран хедж фонд , който може да се похвали с необикновен избор от изключителни крипто вложения.

Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да влагат в голям набор от токени и доходоносни пазарни ниши и да разпознават най-печелившите трендове в настоящите блокчейн планове.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) предлага отлични системи, задвижвани от неестествен разсъдък , и логаритми за координиране на поръчките, които обезпечават извънредно сигурна търговия със доста понижени опасности.

По този метод вложителите на VC Spectra (SPCT) могат да разширят портфейлите си в най-обещаващите настоящи Web3 планове и да получат усъвършенствани облаги посредством своите усъвършенствани капиталови решения.

Освен това VC Spectra (SPCT) е построена върху ненадминатия блокчейн на Биткойн и обезпечава достъп до обилни отстъпки преди началото на ICO събития . Също по този начин вложилите във VC Spectra (SPCT) получават право на глас в общността за следващи решения, както и дивиденти през всички стадии на обществената предварителна продажба.

В момента VC Spectra се продава единствено за $0.077 на токен, тъй че вложителите от стадий 5 могат да чакат забележителна възвръщаемост, когато скоро SPCT нарастне с 900% от началните $0.008 и доближи целевата стойност от $0.080 в предварителната продажба.

Подходът на VC Spectra, който има за цел да промени разпоредбите на играта, накара разнообразни крипто специалисти да прегледат дали SPCT се подрежда измежду най-хубавите криптовалути, в които може да се обмисли инвестиция през 2023 година, тъй че не се колебайте да се включите незабавно.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Прогноза за цената на XRP: Ще падне ли XRP до $0.58 през декември?

XRP на Ripple се намали с 2.33% в границите на пет дни, от $0.62 на 23 ноември до $0.60 на 28 ноември. Мечките на XRP чакат по-изразени спадове при идващите придвижвания на цената на криптовалутата XRP заради неуспеха ѝ да обезпечи на потребителите скъпи краткосрочни облаги.

Според скорошна прогноза за цената на XRP, доникъде на декември XRP може да се търгува към $0.58 . Критиците показват проблемите на Ripple с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища като различен фактор за тази песимистична прогноза.

От друга страна, биковете на XRP преглеждат XRP като най-хубавата криптовалута за покупка заради положителното класиране на XRP по пазарна капитализация и големия капацитет за напредък на токена. Що се отнася до последната позитивна прогноза за цената на XRP, то съгласно нея токена може да се увеличи към $0.70 до 15 декември.

Според данни, предоставени от Santiment , XRP китовете са натрупали токени на стойност над $6 милиона през предходните седем дни.

Прогноза за цената на Chainlink: Може ли LINK да се намали до $13.50?

Цената на Chainlink (LINK) се намали с 4.81% за девет дни, от $14.94 на 19 ноември до $14.22 на 28 ноември. Мечките на Chainlink (LINK) настояват, че неспособността на LINK да се консолидира над прага от $15 може да докара до нескончаем отрицателен тренд при идните придвижвания на цената на Chainlink.

Що се отнася до най-новата прогноза за цената на LINK, вложилите в монетата могат да чакат спад към $13.50 доникъде на декември.

Въпреки това позитивните настроения във връзка с Chainlink (LINK) в границите на по-широката крипто общественост подтикнаха няколко специалисти да дадат оптимистична прогноза за цената на Chainlink.

Например, LINK е единствената криптовалута, с изключение на BTC, която е получила рейтинг “А ” от Weiss Crypto , както платформата разгласи на 20 ноември.

Ето за какво биковете на LINK са уверени, че Chainlink може скоро да успее да се върне на верния път и да се повиши към $16.50 до края на 2023 година

Експертите настояват, че VC Spectra (SPCT) може и да е на път да остави XRP (XRP) и Chainlink (LINK) в прахта, по тази причина се присъединете към предварителната продажба, с цел да имате късмет да спечелите забележителен бонус върху всеки депозит!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР