Спадът на еврото продължава. Тази сутрин цените на единната европейска

...
Спадът на еврото продължава. Тази сутрин цените на единната европейска
Коментари Харесай

Спадът на еврото продължава

Спадът на еврото продължава. Тази заран цените на единната европейска валута и $ доближиха паритет за първи път от октомври 2002 година насам.

След достигането на паритета едно евро още веднъж струваше 1,0005 $. За шест месеца единната европейска валута изгуби 13 % от цената си по отношение на американската валута.

Еврото напът да се изравни с $

Слабото евро обаче основава условия за в допълнение ускорение на инфлацията и е сериозен проблем поради цената на енергийни запаси, които се търгуват в долари.

Сривът на единната европейска валута идва на фона на опасенията, че Русия няма да възвърне доставките на синьо гориво по " Северен поток 1 ".

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
 
По тематаИкономист: При стопански потрес е по-добре да си част от по-голяма и мощна валутаВсе повече българите са срещу въвеждането на еврото у нас евро $ газ Русия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР