Спад на температурите в Пловдив предричат от НИМХ. Сутрешните стойности

...
Спад на температурите в Пловдив предричат от НИМХ. Сутрешните стойности
Коментари Харесай

Спад на температурите в Пловдив, възможни са и превалявания

Спад на температурите в Пловдив предсказват от Национален институт по метеорология и хидрология. Сутрешните стойности ще бъдат сред 16-17 радуса, а следобяд показанията на термометрите няма да надвишават 26-27 градуса. Възможни са и краткотрайни валежи.
Прочетете още
Над страната облачността ще е променлива, над Западна България - постоянно забележителна и на доста места там ще има валежи от дъжд, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. В Източна България ще има повече слънчеви часове и ще е съвсем без превалявания. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 25° и 30°, в София - към 24°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините в Западна България ще доминира облачно време с валежи от дъжд. На обособени места ще има и гръмотевична активност. В планините на изток облачността ще е променлива и единствено на обособени места ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. На обособени места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 22-25°, на север от нос Калиакра - към 15°. Вълнението на морето ще е най-вече 3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР