SpaceX ще изстреля днес, след като вторият й тестов полет

...
SpaceX ще изстреля днес, след като вторият й тестов полет
Коментари Харесай

Гледайте на живо: SpaceX ще изстреля ракетата Starship днес след експлозивен първи опит

SpaceX ще изстреля през днешния ден, откакто вторият й тестов полет беше утвърден от държавните регулатори.

Мегаракетата е на съвсем 400 фута висок, необятен е 30 фута и тежи над 11 милиона паунда, когато е зареден с гориво. SpaceX, благосъстоятелност на Илън Мъск, проектира тази ракета, с цел да води хора до Марс.

Yahoo News ще предава поточно изстрелването на ракетата тук сред 8 сутринта и 10 сутринта ET.

Федералната авиационна администрация тази седмица за второто изстрелване съобщи, че компанията е „ изпълнила всички условия за сигурност, запазване на околната среда, политика и финансова отговорност. “

Изстрелването в петък идва откакто встъпителният тест на ракетата завърши с откакто системата за самоизтребление на ракетата се взриви над Мексиканския залив. Тестът, който се организира на 20 април, хвърча пет минути, преди да се разпадне. Никой не е потърпевш при случая.

Въпреки това, детонацията принуди еколозите и бранителите на дивата природа в региона да подценен неспособността си да изследва съответно вредата, която изстрелването на ракетата би предизвикало на околната среда. Оттогава SpaceX работи, с цел да се съобрази с регулаторите, с цел да подсигурява, че е позволено да продължи с второто изстрелване.

Starship е в центъра на задачата на SpaceX да транспортира хора до орбитата на Земята, както и луна и „ в последна сметка да пътува до Марс и оттатък “,.

SpaceX възнамерява двучасов прозорец за изстрелване, започващ в 7 сутринта CT през днешния ден. Ракетата ще излети от космодрума на SpaceX в Бока Чика, Тексас.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР