Спа почивка за двама в Банско в хотел GREEN WOOD

...
Спа почивка за двама в Банско в хотел GREEN WOOD
Коментари Харесай

Новата година ще започне с приятни изненади и подаръци за...

Спа отмора за двама в Банско в хотел GREEN WOOD HOTEL&SPA, неповторимо украшение на Swarovski, ваучер за консумация на стойност 79 лв. и доста други изненади чакат всички, които ще изберат да посрещнат Нова година в ресторант Aglea. Доброто въодушевление и незабравимите прекарвания са обезпечени от празничната Dj стратегия, а менюто ще задоволи усетите на всеки фен на кулинарното изкуство.

Ако Коледа е обичайният фамилен празник, в който домашният уют доминира, то Нова година е времето за ваучър до зори и отмора от всички отговорности. Посрещнете 2019 година в един от положителните заведения за хранене в града, където ще получите топло посрещане и ще се насладите на атмосфера, която ще предразположи Вас и компанията Ви да изкарате една запаметяваща се вечер. Според поверието е извънредно значимо по какъв начин, къде и с кого ще сте в първите минути на настъпващата година. За това си гарантирайте един старт на 2019-а с доста усмивки, танци и позитивни страсти в ресторант Aglea.

Менюто включва селекция от стартери и разядки – тиро, домакински катък, маслинова паста и брускети, а салатата комбинира някои от обичаните усети и артикули в същинска симфония от цветове и хармония. От многото танци и песни се огладнява и тъкмо тук идва главното ядене, което включва поркета с билки, пилешки стек с бекон, съпроводени от картофен гратин и задушени зеленчуци. Черешката на тортата в менюто ще сложи изисканият десерт – профитерол с баварски крем, глазирани плодове и млечен шоколад. На богатата софра ще Ви чакат още: новогодишни сармички, ядки, сезонни плодове и, несъмнено – баница с шансове, с цел да започнете Новата година по най-хубавия метод.

Ако към момента се чудите къде да бъдете на празника, ресторант Aglea Ви чака и ще се погрижи за това да създадете мемоари от довечера, за които дълго да си спомняте с усмивка. Побързайте и запазете своите куверти на телефон: 0899 39 39 19, или напряко се отбийте в обедната си отмора на място в ресторанта, на улица „ Кукуш “ 10, като по този начин ще можете да опитате и превъзходното им обедно меню.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР