СПА курортите Сандански и Велинград очакват да са пълни по

...
СПА курортите Сандански и Велинград очакват да са пълни по
Коментари Харесай

СПА курортите у нас очакват да са пълни по празниците

СПА курортите Сандански и Велинград чакат да са цялостни по празниците Великден и Гергьовден. Собствениците на хотели и заведения съблюдават здравните наставления, свързани с ковид, а цените остават непроменени.
 
Легловата база в хотелите и къщите за посетители в Сандански е почти 4000 кревати, всички хотели ще работят, а заетостта се чака да бъде над 90 на 100, уточни Георги Кунчев заместител ръководител на сдружението на хотелиерите в Сандански.

Той съобщи, че огромна част от обектите са реновирали базата си:

" Всички уреди ще работят като СПА центрове. Ресторантите ще работят с 50% потенциал, както е в този момент заповедта. Във всичките хотели и заведения за хранене са реформирани с огромни дистанции сред масите. То беше и до момента по този начин. Реално, много пъти е имало инспекции в Сандански и не са откривани нарушавания ".

Във Велинград също всички хотели ще работят и са готови да посрещнат гостите си в актуалните условия без дефицит на личен състав.

Сдружението на хотелиерите в града има уверението на Общината, че градът ще бъде измит, сподели неговият ръководител Златко Златанов.

Пролетният интервал по традиция е по-слаб за курортния град и заетостта на базите се чака да бъде към 70 на 100. Някои хотели имат занижени ценови предложения:

" Друг е казусът, че Гърция отвори порти. Това, което имаме индикация оттук-оттам, че има някъде по страната отвод на резервации и когато ги питат за какво, ами тъй като отвориха Гърция и ще отидем там. Реципрочно трябваше нашето държавно управление непременно да отвори зелените коридори за Русия и за Румъния, с цел да компенсира този недостиг вероятно на туристи, които ще отидат в Гърция
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР